Despre noi

DELCIP SERVICE

Calitatea nu este o acţiune, ci un obicei.

La Delcip problemele tale vor fi rezolvate cu profesionalism si promptitudite, deoarece ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de colaborarea cu noi.
Dinamismul si seriozitatea de care echipa noastra da intotdeauna dovada ne permite sa ne adaptam intotdeauna conditiilor si schimbarilor pietei.
Clientul este mereu pus in centrul activitatilor noastre si ne dorim sa construim parteneriate solide, corecte si de durata prin calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim.
Incercam sa ne adaptam cerintelor tuturor clientilor datorita faptului ca ne dorim sa venim in intampinarea acestora cu cele mai optime si corecte solutii, astfel ca, pentru siguranta si confort in miscare alege intotdeauna Delcip.
Fiecare detaliu este vital pentru fiabilitatea automobilului, pentru siguranta si confortul clientilor, de aceea oferim servicii de calitate a pieselor de schimb, iar mecanicii nostri specializati sunt punctul forte si putem spune deasemenea cu incredere ca perfectiunea, promptitudinea si seriozitatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza.
Din dragoste pentru masina ta alege intotdeauna ce este mai bun, alege Delcip.

  • Tester profesional
  • Sisteme auto de ultima generatie
  • Foarte bun raport calitate/ pret
  • Indrumare pe parcursul reparatie
  • Sfaturi utile dupa reparati
  • Un service inteligent

Masina functioneaza atata timp cat este ingrijita si intretinuta, de aceea, toate operatiunile pe care le poti efectua pentru a putea evita uzurile ce pot aparea la masina ta nu sunt dificil de realizat, iar daca le vei respecta, te vei putea bucura de ea pentru un timp indelungat.

Bateria reprezinta inima masinii, aceasta ofera energie pentru intreaga functionare a tuturor sistemelor masinii precum cel de sonorizare, de iluminat, de ventilatie, incalzire si multe altele.

Masina este alcatuita dintr-un sistem complex de piese, iar in functie de anumiti factori, acestea cedeaza mai repede sau sunt mai rezistente.

Productivitate
Creativitate
Calitate
Eficienta