Reglaj frana dummy

Inlocuire si reglaj frana

Principalul defect al adaptorului automat al franei este reprezentat de catre coroziune, iar aceasta nu functioneaza in parametrii normali datorita faptului ca se deterioreaza metalul, astfel ca mecanismul de frana se defecteaza.
Primul semnal in urma caruia este anuntat faptul ca frana are o functionare improprie este caracterizat printr-o frana nejustificata care defapt reprezinta blocarea placutelor de frana. Deasemenea automobilul isi poate continua deplasarea in timp ce frana de parcare este activa, lucru care antentioneaza conducatorul auto ca aceasta intampina probleme.
In momentul in care va confruntati cu astfel de probleme, este indicat sa se efectueze cat mai urgent o diagnosticare amanuntita a componentelor sistemelor franei.
Delcip vine in ajutorul tau si de aceasta data, oferindu-ti cele mai bune servicii de schimb si reglaj de frana.
Datorita faptului ca mecanismul de franare al rotilor nu este protejat de umezeala si murdarie, adaptorul automat al franei se murdareste, iar metalul incepe sa se oxideze.
Pentru ca aceste piese importante sa functioneze pe o perioada mai indelungata de timp, este indicat sa se efectueze o montare de calitate a adaptorului automat, sa se efectueze totodata examinarea acestuia dar si curatarea in acelasi timp.

Durata de functionare a adaptorului automat depinde in mare parte de calitatea materialului dar si de tehnologia acestuia de productie.
Tot sistemul de franare este alcatuit din sistemul de actionare a franei si sistemul de franare propriu-zis. Cel de actionare activeaza arborele de transmisie, iar sistemul de franare propriu-zis actioneaza asupra butucului rotii.
Aceste doua componente principale cuprind diferite piese auto mai mici precum cabluri, discuri de frana, placute, rulmenti, saboti si cilindri de frana, toate acestea fiind cunoscute in detaliu de catre specialistii din cadrul service-ului nostru Delcip.
Pentru a putea evita accidentele de orice natura, incalcarea legislatiei sau deteriorarea masinii, sistemul de franare trebuie sa functioneze impecabil.
Trebuie asigurata schimbarea la timp a placutelor de frana si verificarea lichidului in instalatie. Delcip ofera intotdeauna preturi avantajoase pentru toate aceste servicii.
Printre cele mai frecvente probleme care pot aparea la nivelul sistemului de franare regasim pedala de frana moale sau prea tare, probleme ale directiei, zgomote anormale in timpul franarii sau scaderea lichidului de frana.
Nu ezita sa ne contactezi pentru orice tip de reparatii sunt necesare a fi efectuate asupra automobilului tau la sistemul de franare, specialistii nostri te vor ajuta oricand cu dedicare si mult drag.

 

Folosind numai echipamente de ultima generatie putem aduce calitate clientilor nostri.

ELEVATOR 2 COLOANE RHM 242 PRO

Deblocare automata electrica

Capacitate de ridicare 4200 Kg

Brate trei segmente fata

Brate trei segmente spate

Putere motor pompa hidraulica 3 kW

ELEVATOR 2 COLOANE RECOMANDAT PENTRU REPREZENTANTE AUTO

  

  • Produs in conformitate cu normele si cerintele producatorilor de masini
  • Sistem de siguranta cu deblocare electrica AUTOMATA
  • Sistem hidraulic de coborare in cazul unei pene de curent
  • 2 Cilindrii hidraulici pentru ridicare / coborare cu o capacitate de ridicare 5000 kg asigura siguranta si stabilitate in cazul sarcinii maxime
  • Tampoane (discuri) de cea mai buna calitate pentru calarea masinilor (contact cu caroseria ) reglabile pe filet in inaltime
  • Brate telescopice cvu 3 segmente din otel special
  • Blocare automata a bratelor din 15 in 15 cm
  • Piloni cu ranforsare dubla rezistenti si stabili din otel special
  • Ridicarea si coborarea este sincronizata perfect datorita sistemului special de transmisie
  • Panou electric de control 24 V necesar auitorizare ISCIR

Revizie periodica

Buna functionare a oricarui autovehicul depinde in cea mai mare masura de intretinerea si supravegherea periodica a tuturor sistemelor si componentelor acestuia.

Anvelope

Specialistii nostri va vor intapina cu cele mai bune sfaturi in legatura cu masina ta si se vor ocupa indeaproape de solutionarea tuturor problemelor in cazul in care acestea apar.

Vulcanizare

Specialistii din cadrul sevice-ului nostru va vor spune daca anvelopa trebuie inlocuita sau doar reparata, insa exista totusi si anumite defecte care nu pot fi reparate.