Anvelope

Anvelope noi

Printre cele mai frecvente greseli pe care le fac conducatorii auto se regaseste cea in care acestia achizitioneaza anvelope noi de marimi necorespunzatoare celor admise de catre masina.
Datorita faptului ca subiectul alegerii anvelopelor este cel mai dezbatut printre clienti, service-ul Delcip va pune la dispozitie achizitionarea acestora, iar in momentul in care te regaseti in aceasta situatie si doresti sa achizitionezi anvelope noi, nu ezita sa ne contactezi, iar specialistii nostri iti vor recomanda marimile potrivite masinii tale.
La fel ca si modelul acestora, ele difera de la brad la brand, unele subcategorii sunt formate doar din litere, altele doar din cifre, lucru ce poate fi derutant uneori, tocmai de aceea este recomandat sa cereti ajutor de specialitate.
Echipa Delcip este disponibila si iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie, cu un singur click intra in contact cu noi si haide sa gasim cele mai optime solutii pentru masina ta, solutii care iti vor garanta siguranta si confort.

Anvelope resapate

Exista mici diferente intre anvelopele noi si cele resapate, cele noi se formeaza in urma unui proces in care se formeaza corpul de baza, peretii si benzile de rulare, iar toate acestea se formeaza la cald si se unesc in timpul constuirii cauciucului. Cele resapate se formeaza dintr-un cauciuc vechi si o banda de rulare noua.
Este de la sine inteles ca intre anvelopele noi si cele resapate exista si o diferenta de pret, insa acest lucru nu le va putea face niciodata mai putin importante sau periculos de utilizat. Cauciucul resapat este in general mai ieftin deoarece doar banda de rulare este noua.
Delcip va ofera posibilitatea de a achizitiona anvelope resapate la preturi avantajoase si competitive. Specialistii nostri va vor intapina cu cele mai bune sfaturi in legatura cu masina ta si se vor ocupa indeaproape de solutionarea tuturor problemelor in cazul in care acestea apar.

Anvelope second-hand

In cadrul service-ului Delcip puteti gasi cele mai bune preturi al anvelopelor second hand, unde calitatea superioara isi face din nou aparitia. ‘
Detinem aproximativ toate dimensiunile de cauciucuri second hand si sunt intotdeauna verificate sa nu prezinte nici un fel de taietura sau alte defecte, pentru ca siguranta este mereu pe primul loc la Delcip.
Anvelopele reprezinta o parte foarte importanta ce confera siguranta in timpul calatoriilor cu masina, iar toate aspectele acesteia sunt verificate inainte de a fi destinate vanzarii clientilor nostri.
De multe ori varsta anvelopelor nu poate fi detectata vizual, insa Delcip garanteaza siguranta si confort la anvelopele second hand, atat pentru conducatorul auto cat si pentru restul participantilor in trafic.
Alege anvelopele noastre second hand atunci cand nu dispui de un buget foarte mare in momentul in care te dicizi sa faci aceasta achizitie, iar Delcio te premieaza cu seriozitate si profesionalism.