Electrica auto

Electrica auto se refera in general la toate componentele autovehiculului ce sunt antrenate de curent electric.
Componentele sitemului electric sunt instalatia de alimentare implicit bateria, acumulatorul, alternatorul si consumatorii precum, instalatia de pornire, de iluminare, semnalizare, instalatia de aer conditionat, de incalzire si multe altele.
Este posibil ca la un moment dat, oricare dintre aceste elemente sa inceapa sa prezinte anumite anomalii, tocmai de aceea echipa Delcip este aici pentru tine si masina ta si poate repara defectiunile aparute in cadrul sistemului electric.
Deasemenea, exista si posibilitatea in care posesorul masinii nu stie cu exactitate ce problema ar putea prezenta autovehiculul acestuia, astfel ca, tehnicienii nostri specializati in electrica auto vor detecta imediat componenta care prezinta avarii cu ajutorul diagnozei auto.
In urma acestui prim pas elementul respectiv va fi inlocuit sau reparat, insa fiecare schimbare privind electrica auto va fi efectuata in urma consultarii impreuna cu clientul.
Oferim servicii de electrica auto pentru o gama larga de autoturisme, iar pentru rezolvarea problemei aparute, echipa noastra dispune de electricieni calificati in domeniu care va garanteaza succesul oricarui tip de interventi.
Experienta acumulata si seriozitatea de care echipa Delcip da intotdeauna dovata in solutionarea problemelor de electrica auto, reprezinta punctele forte ale activitatii noastre.
Un fir se poate rupe oricand, iar o siguranta se poate arde destul de repede, astfel ca intotdeauna este mai indicat sa previi decat sa repari, vino la service cu masina si ne vom asigura ca totul merge ”ca pe roate”.
Delcip va asigura ca masina va fi inapoi pe drum intr-un timp util si scurt, oferindu-va servicii de calitate cu privire la orice problema de electrica auto in service-ul nostru autorizat si sigur.
Odata cu dobandirea a tot mai multe capabilitati inteligente, masinile moderne devin din ce in ce mai complicate in anumite sisteme electrice.
Cu toate ca unele defectiuni pot fi rezolvate in doar cateva minute prin simpla schimbare a elementului defect, anumite repartii electrice ale automobilului necesita mult mai mult timp atat in indentificarea problemei cat si in rezolvarea acesteia.
Cu ajutorul echipamentelor performante, identificam orice problema a sistemelor electrice ale autovehiculului tau, iar personalul nostru calificat si specializat se va ocupa indeaproape de rezolvarea acestora garantand in acelasi timp un succes deplin.
Partea electrica a masinii este la fel de importanta precum cea mecanica si exista foarte multe situatii in care un defect porneste de regula de la un releu, un cablaj sau alta data doar de la un senzor.