Geometrie roti

Indiferent de sezon sau de starea carosabilului necesitatea geometriei rotilor este primordiala, deoarece aceasta este caracterizata prin siguranta si manevrabilitate.
In urma efectuarii unei geometrii corecte a rotilor, unghiurile acestora devin paralele intre ele dar si perpendiculare pe sol, respectand totodata valorile indicate de catre constructorul masinii.
Reglarea incorecta sau implicit dereglarea unghiului de fuga conduce la uzura neuniforma a anvelopelor si provoaca aparitia anumitor probleme tehnice la nivelul sistemului de suspensie si directie al masinii. Pentru a evita riscul accidentelor si consumul mare de combustibil, nu ezita sa faci o vizita la service-ul nostru. Delcip se asigura intotdeauna ca fiecare conducator auto si restul participantilor in trafic sunt in deplina siguranta.
Cu ajutorul experientei si seriozitatii, specialistii din cadrul service-ului nostru vor executa corect geometria rotilor masinii tale si iti vor oferi siguranta in absolut orice situatie.
In momentul in care se face schimbarea anvelopelor sau cand se ajunge la aproximativ 10.000 de kilometri, este recomandat sa se efectueze o verificare a geometriei rotilor.
Deasemenea, este important de luat in calcul anumite aspecte precum cresterea brusca a consumului de combustibil, schimbarea directiei de mers a masinii in partea dreapta sau stanga atunci cand aceasta ruleaza pe carosabil si loviturile puternice ale rotilor.
Intre echilibrarea si geometria rotilor exista anumite diferente, de aceea este recomandat a nu se confunda aceste doua servicii.
Serviciul de echilibrare a rotilor este necesar pentru a se asigura circularitatea miscarii de rotatie a rotii, in timp ce geometria directiei se ocupa de alinierea paralela a rotilor intre ele si perpendicular pe sol.
Delcip realizeaza precis, rapid si cu multa seriozitate serviciul de geometrie a rotilor la preturi competitive, iar pentru ca toata echipa stie cat de important este timpul pentru fiecare conducator auto, acestia se vor asigura ca nu veti petrece foarte mult timp in service.
Atunci cand anvelopele sunt echilibrate, iar unghiurile rotilor sunt reglate, ai parte de confort in timpul condusului, vibratiile dispar, economisesti si combustibil, iar durata de viata a pneurilor este prelungita prelungita.
Parametrii de care se tine cont atunci cand rotile se regleaza sunt unghiul de convergenta, cel de cadere si unghiul de fuga.
Unghiul de cadere poate fi deasemenea negativ sau pozitiv si difera de la un vehicul la altul, iar cel de fuga este intotdeauna responsabil de stabilitatea in timpul deplasarii vehiculului cu viteze mai mari.

 

Folosind numai echipamente de ultima generatie putem aduce calitate clientilor nostri.

ELEVATOR 2 COLOANE RHM 242 PRO

Stand geometrie direcție roti REIHMANN 3D X PRO.
Producător: REIHMANN
Modelul RHM 3D X PRO este dotat cu bratul automat ce urca sau coboară din buton oferind o precizie mai buna dar si comoditate la utilizarea acestuia pe elevator 4 coloane sau elevatoare auto foarfeca

 

 

 

 

 

 

 

STAND GEOMETRIE DIRECTIE RECOMANDAT PENTRU REPREZENTANTE AUTO

  

 

 • Stand directie roti 3D având coloana reglabilă automat
 • Precizia de măsurare  a acestui stand directie roti va garantează o reputație impecabilă, clienții dumneavoastră vor beneficia de ultima tehnologie în domeniul, nu vor exista clienți care se întorc să vă reproșeze ca volanul sta spre stânga sau dreapta, ca mașina trage stânga sau dreapta
 • Măsurare rapida
 • Tehnologie unica de verificare a calibrării simplă și rapida garantând precizia măsurătorilor
 • Întreținere ușoară, obiectivele de masurare nu mai au nevoie de calibrare sau întretinere neavând componente electronice
 • Valorile sunt afisate în timp real
 • Afișează instant situația totală a măsurătorilor.
 • Baza de date OEM cu toate modele de mașini ce poate fi actualizata anual online
 • Măsurare pe distante scurte: Aceasta metoda este potrivita și pentru zonele mici de lucru sau când elevatorul nu are o lungime suficientă.
 • Potrivit pentru diferite situații de instalare: Canal auto,  Elevator 4 coloane,  Elevator foarfeca
 • Asistenta tehnica online si telefonic

 

Revizie periodica

Buna functionare a oricarui autovehicul depinde in cea mai mare masura de intretinerea si supravegherea periodica a tuturor sistemelor si componentelor acestuia.

Anvelope

Specialistii nostri va vor intapina cu cele mai bune sfaturi in legatura cu masina ta si se vor ocupa indeaproape de solutionarea tuturor problemelor in cazul in care acestea apar.

Vulcanizare

Specialistii din cadrul sevice-ului nostru va vor spune daca anvelopa trebuie inlocuita sau doar reparata, insa exista totusi si anumite defecte care nu pot fi reparate.