Revizie periodica

Buna functionare a oricarui autovehicul depinde in cea mai mare masura de intretinerea si supravegherea periodica a tuturor sistemelor si componentelor acestuia.
Motorul are intotdeauna nevoie de carburant lipsit de impuritati, ulei cu putere mare de lubrifiere si aer fara praf. In urma acestor importante aspecte masina va avea o buna functionare.
In momentul in care consumul carburantului creste, o anomalie isi face prezenta. Tocmai de aceea, inaintea unei calatorii mai lungi sau la sfarsitul fiecarei luni este indicat sa efectuezi un control al uleiului. Specialistii Delcip sunt aici pentru tine si te pot indruma catre cea mai buna alegere a lubrifiantului cel mai optim pentru motorizarea vehiculului tau, a modului de condus sau a conditiilor de utilizare a acestuia.
Revizia trebuie efectuata regulat, la intervale de timp chiar si mai mici decat cele specificate de catre producator si doar in service-uri de specialitate.
In general, producatorii de autovehicule nu specifica schimbarea anumitor lichide sau uleiuri, insa orice piesa ce se afla in miscare are nevoie de ungere, iar pe masura ce masina este utilizata, proprietatile uleiului respectiv se deterioreaza.
Delcip se poate ocupa de reviziile periodice de care are nevoie masina ta. In timpul acestui procedeu se verifica si se inlocuiesc anumite piese care se uzeaza mai des si piesele importante pentru siguranta conducatorului auto dar si pentru restul participantilor in trafic.
In functie de modelul si de marca autovehiculului este recomandat sa fie schimbate anumite piese sau lichide in urma numarului de kilometri parcursi de la momentul la care s-a efectuat ultima revizie, sau la un anumit interval de timp.
In cazul in care piesele defecte nu sunt inlocuite, in timp, ele avariaza si restul pieselor auto.
Reviziile efectuate la timp si vizate totodata in carnetul de intretinere al masinii, ridica semnificativ valoarea automobilului atunci cand exista o eventuala vanzare.
Daca autoturismul a stationat o perioada mai indelungata de timp se recomanda efectuarea unei revizii cel putin o data pe an, unde se vor lua in calcul aspecte precum, schimbarea filtrului de ulei, inlocuirea filtrului de aer, de habitaclu, inspectarea nivelelor lichidelor dar si multe altele.
In urma recomandarii personalului din cadrul service-ului nostru, este posibil sa se mai impuna anumite verificari privind starea de functionare a sistemului de iluminare sau a sistemelor de siguranta, implicit frane, directie, sau articulatii.
Delcip isi doreste sa se asigure ca masina ta functioneaza conform parametrilor normali.