Vulcanizare

Delcip va ofera servicii de vulcanizare si pentru ca stim ca timpul este foarte important, ne-am format o echipa intreaga de profesionisti ce rezolva in timp util problemele pe care le intampina masina ta. Performanta si seriozitatea sunt doua cuvinte caracterizeaza cel mai bine service-ul auto Delcip.
In momentul in care va deplasati folosind o anvelopa care pierde incotinuu aer sau in alt caz, aceasta este perforata, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa efectuati examinarea acesteia de catre un expert. Deplasarea cu o anvelopa cu pana chiar si pe o distanta scurta o poate distruge, iar siguranta conducatorului auto este pusa in pericol.
Specialistii din cadrul sevice-ului nostru va vor spune daca anvelopa trebuie inlocuita sau doar reparata, insa exista totusi si anumite defecte care nu pot fi reparate.
Alegerea anvelopelor potrivite pare o banalitate pentru marea majoritatea a conducatorilor auto, insa intotdeauna trebuie sa se tina cont de importanta pe care acestea o au asupra sigurantei in trafic.
De retinut este ca diametrul acestora trebuie sa fie acelasi cu cel al jantelor care se monteaza pe ele. Dimensiunile anvelopelor omologate se gasesc in cartea tehnica, iar diametrele jantelor de pe masina le puteti afla citind de pe flancul anvelopelor.
Despre indicele de sarcina, putem spune ca este caracterizat printr-un numar de doua sau trei cifre si indica masa maxima de kilograme pe care anvelopa o poate sustine atunci cand aceasta este umflata la presiunea recomandata.

Exista posibilitatea de as e monta pe masina anvelope cu indici de incarcare mai mici decat cei omologati, insa este obligatoriu sa nu se depaseasca sarcina maxima permisa de catre acestia.
Indicele de viteza este caracterizat printr-o litera si arata viteza maxima pe care o permite anvelopa.
Fiecare conducator auto are stilul propriu de sofat si propriile obiceiuri, insa este destul de ignorant atunci cand vine momentul alegerii anvelopelor potrivite. Unele au manevrabilitate buna, altele au franare de exceptie, iar altele au un consum redus de carburant, insa nici o anvelopa nu poate ficonsiderata ca fiind cea mai buna din toate punctele de vedere.
O anvelopa poate cu siguranta sa indeplineasca multe calitati insa niciodata nu le va putea avea pe toate, astfel ca, atunci cand vine momentul sa achizitionezi noi anvelope pentru masina ta, decide-te la ceea ce iti doresti cu precadere de la acestea.
Daca ai nevoie de anvelope, nu uita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la service, vom gasi impreuna cele mai bune variante pentru tine si masina ta.

 

Folosind numai echipamente de ultima generatie putem aduce calitate clientilor nostri.

Doua viteze de lucru
Tensiune alimentare 380V
Brat ajutator pneumatic pentru anvelope Run Flat
Coloana rabatabila pe spate pneumatic, din pedala
Talpa depresare cu pozitie variabila
Putere motor1.1 kW

MASINA DEJANTAT ROTI 24″ RHM R260A

Masina de schimbat anvelopele RHM R260A cu 2 viteze
Reihmann RHM R260A este o mașină complet automată pentru schimbarea anvelopelor este capabilă să schimbe roți până la 24 ″. Este perfect potrivita pentru vehicule comerciale, microbuze pentru pasageri și autoturisme ușoare. De asemenea exista posibilitatea să schimbe anvelopele de motocicletă cu adaptoare speciale.
R260A are coloana rabatabila pe spate controlată pneumatic de la pedala. Acest aparat este echipat cu optiunea „Pneumatic Assist” Brat ajutator pentru anvelope RUN FLAT care vă permite să schimbați cu ușurință anvelopele cu talonul jos.

Revizie periodica

Buna functionare a oricarui autovehicul depinde in cea mai mare masura de intretinerea si supravegherea periodica a tuturor sistemelor si componentelor acestuia.

Anvelope

Specialistii nostri va vor intapina cu cele mai bune sfaturi in legatura cu masina ta si se vor ocupa indeaproape de solutionarea tuturor problemelor in cazul in care acestea apar.

Schimb si reglaj frana

Primul semnal in urma caruia este anuntat faptul ca frana are o functionare improprie este caracterizat printr-o frana nejustificata care defapt reprezinta blocarea placutelor de frana. Deasemenea automobilul isi poate continua deplasarea in timp ce frana de parcare este activa, lucru care antentioneaza conducatorul auto ca aceasta intampina probleme.