Buna functionare a oricarui autovehicul depinde in cea mai mare masura de intretinerea si supravegherea periodica a tuturor sistemelor si componentelor acestuia.
Specialistii nostri va vor intapina cu cele mai bune sfaturi in legatura cu masina ta si se vor ocupa indeaproape de solutionarea tuturor problemelor in cazul in care acestea apar.
Specialistii din cadrul sevice-ului nostru va vor spune daca anvelopa trebuie inlocuita sau doar reparata, insa exista totusi si anumite defecte care nu pot fi reparate.
Primul semnal in urma caruia este anuntat faptul ca frana are o functionare improprie este caracterizat printr-o frana nejustificata care defapt reprezinta blocarea placutelor de frana. Deasemenea automobilul isi poate continua deplasarea in timp ce frana de parcare este activa,
Indiferent de sezon sau de starea carosabilului necesitatea geometriei rotilor este primordiala, deoarece aceasta este caracterizata prin siguranta si manevrabilitate.
Masina ta va incepe sa traga in directii diferite cand volanul este lasat liber atunci cand unghiul de fuga al rotilor nu este unul optim.
Partea electrica a masinii este la fel de importanta precum cea mecanica si exista foarte multe situatii in care un defect porneste de regula de la un releu, un cablaj sau alta data doar de la un senzor.
Daca masina ta prezinta anumite semne sau crezi ca anumite elemente nu mai functioneaza ca inainte, fa o vizita la Delcip si haide sa rezolvam acele probleme.